.

ארוחת יין ביקב סומק

יקב סומק מארח את השף איתי שליו

לחווית גורמה של יין ואוכל

 

זוהי הזדמנות מיוחדת עבורנו לארח אתכם, אוהבי היין,

לחוויה ייחודית של יין משובח, אוכל וחברה.

נתכנס בחצר הציורית של היקב לסיור קצר,

לאחריו נסוב סביב שולחן אבירים לארוחת שף משובחת וייחודית.


במהלך הארוחה נטעם ממגוון היינות של היקב

אנו מזמינים אתכם להיות חלק מקבוצה חברתית מיוחדת זו.

 

הארוחה תתקיים ביום שישי, 27.4.2018 בשעה 19:00

מספר המקומות מוגבל, על כן יש להבטיח את מקומכם מראש.

להזמנת מקום התקשרו ליקב - 04-6397982 או במייל

somekwinery@gmail.com

כך זה נראה ומרגיש אצלנו

בין היינות שנטעם,

הדרך הלבנה 2015

קריניאן 2013

כרם 13 2011

סירה 2012

בקעת הנדיב 2011

יהיה כל כך טעים...  

על השולחן

מוסר ים בשלוש צורות הכנה 

קבב, סביצ'ה ותבשיל קוקוס וקארי אדום

מנת פתיחה

טאטאקי סינטה עגל על סלט שורשים

ואננס עם גיוזה של עוף במטבל ויאטנמי

מנה ראשונה

סיגר טלה על מסבאחה שעועית בכמון,

מטבוחה חריפה וטחינות צבעוניות

מנות ביניים

אספרסו דלעת וירקול שורש עם קציפת למון גראס

מנה עיקרית

פילה דג בתמרהינדי וקרם קוקס עם ליים

פילה עגל צלוי בציפוי אגוזים טימין על תפו"א אפויים בציר בקר וטרגון טרי

מנה אחרונה

קינוחים קטנים My STYLE

 

מחיר לאדם - 370 ש"ח

מחיר לזוג - 700 ש"ח

להזמנות חייגו 04-6397982 או במייל somekwinery@gmail.com

מחכים לכם...

קצת עלינו

יקב סומק הוקם בשנת 2002 ע"י ברק והילה דהאן, במטרה לייצר יין ברמה הגבוהה ביותר מכרמי המשפחה.
 
ברק, דור חמישי לכורמים בזכרון יעקב, גדל כששורשיו נטועים עמוק במסורת המשפחתית והאהבה ליין טבועה

בו מאז ומעולם. היכרותו האינטימית עם כל חלקה וגפן ונחישותו לשלב שיטות עבודה ידניות מסורתיות על מנת

להפיק את המיטב מהכרמים, מביאה לתוצאות מדהימות באיכות הענבים של היקב.

הילה סיימה תואר ראשון בחקלאות מהאוניברסיטה העברית ונסעה לאוסטרליה על מנת להמשיך להעמיק את

הידע היינני והמקצועי של עשיית היין והשלימה תואר שני בייננות באוניברסיטת אדלייד.

השילוב בין השניים מביא ליקב מסורת, ידע וניסיון של גידול הכרמים באזור זכרון יעקב, יחד עם ידע טכנולוגי

ויינני. העבודה ביקב מתבצעת בשיתוף פעולה מלא של השניים כאשר מילת המפתח היא מקצוענות ללא פשרות

והנאה בעשייה.

יקב סומק מאמינים בכורמות בלתי מתפשרת, המאפשרת לענבים להגיע לאיכויות גבוהות המבטאות בכל יין,

האוצר בתוכו את הטבע והטרואר האופיינים לאזור זכרון יעקב.

כרמי היקב נמצאים באזר בקעת הנדיב למרגלות זכרון יעקב ואותן חלקות מעובדות ע"י המשפחה מאז שנת 1882.

 

יחעחעח

קצת על השף איתי שליו

 איתי שלו גדל במושב בוסתן הגליל שם למד מסבתו לבשל.

למד ברשת מלונות דן, עבד אצל רובי פורטנוי ב'רמי', ' כפות תמרים' של עופר גל, במסעדת 'דניאל'

בניו יורק, 'פרובנס בגליל' שבבית לחם הגלילית, 'אלומה' בגליל'.

פתח בטבעון את מסעדת 'שלו ביער' שם 'צייר' ברטבים צבעונים את המנות המיוחדות שלו.

איתי מספר -

עם מסע השנים שלי כשף למדתי שהחשוב לי מכל הוא האדם שאליו תגיע יצירתי,

התחושות והחוויה שתעלה בו עם כל טעימה.

אני אוהב אנשים כשם שאני אוהב אוכל. אוכל הוא האמצעי שלי להגיע אליהם. 

יאמי...

מספר המקומות מוגבל (מאד...)

אנא התקשרו להבטיח את מקומכם 04-6397982

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.